Wellness en Beauty behandelingen

Gezichtsbehandelingen 

Neoderma Biopeeling
2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingredienten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

 

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. 


Complete organische gezichtsbehandeling met 

NuDerm 6-in-1 Skincare System 
Stomen van het gezicht zodat de huidporiën open gaan
Reinigen van het gezicht met organische olijfzeep (sabon beldi)
Intensief mee-eters verwijderen 
Rozenspray 
Scrubber 
Microderm pro vacuum 
Organische Ghassoul met essensial oils masker 
Ultrasound behandeling met rozenwater en essencial oils
Rf lifting voor contouren en donkere kringen 
massage met zelf gemaakte organische creme

Hydro en dermabrasie
Hydrodermabrasie is een behandeling waar dermabrasie en water samenkomen.
Door het gebruik van water op de huid te sprayen wordt de opperhuid verweekt en laat het vuil beter los. Door het vacuüm worden de dode huidcellen en het vuil meteen weer opgezogen in een ander reservoir waardoor uw huid alleen in contact staat met het schone water. De porien worden hierin ook meegenomen en goed diep gereinigd. De huid voelt glad en schoon aan. Daarna geven we de huid nog een dermabrasie behandeling wat betekent dat dat de huid nog wat verder wordt verdunt. Hierdoor worden de werkstoffen tijdens de behandeling nog beter opgenomen.

CarboXyneo behandeling
Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van radiofrequente straling (RF) wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om collageen en elastine te regenereren, wat er voor zorgt dat de huid gladder en strakker wordt. Dit resulteert in een vermindering van lijntjes, rimpels en verstrakking van de huid.

Bij elke CarboXyneo behandeling is inbegrepen in de prijs: reinigen van het gezicht, onzuiverheden verwijderen, behandelen met CarboXyneo-apparatuur en als afsluiting een  passende gezichtscrème.


Carbon Laser gezichts-peeling

Een medisch mengsel met vitaminen en mineralen pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging

Vervolgens wordt de Yag-laser ingezet om de diepere huidlagen te bereiken en dit mengsel te verijderen

Ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping in het gezicht en of decolleté aan te pakken

Ook kunnen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, rosacea en andere huidonvolkomenheden hiermee worden behandeld

inbegrepen in de prijs: reinigen van het gezicht, onzuiverheden verwijderen, behandelen met Yag-laser en als afsluiting een  passende gezichtscrème.


Hifu behandelingen 


Pigmentvlekken

Pigmentvlekken of pigmentstoornissen zijn aandoeningen waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn in het normale pigmentatiepatroon. Een opvallende pigmentvlek in het gezicht of op de handen kan cosmetisch storend zijn. De YAG laser reageert op  pigmentvlekken en –vlekjes.

Dit pigment zit enigszins buiten het bereik van het opruimsysteem van ons lichaam. Hierdoor blijft het aanwezig op de plaats waar het is ingebracht.
Door de YAG laser te richten op het pigment wordt de opname van dit pigment door het lichaam gestimuleerd.

Bij de behandeling door middel van de YAG laser voelt u tikjes op de huid.

  • Verwijderen permanente make-up
  • Pigment en ouderdomsvlekken 
  • Melasma
  • Naevus van Becker
  • Naevus van Ota
  • Poikyloderma van Civatte
  • Post-inflammatoire hyperpigmentaties
  • SproetenLaser ooglid correctie 

Laat je oogleden en wallen opfrissen met een toestel dat laserlicht (koudlaser), bi-polaire radiofrequentie en vacuüm-massage combineert.

Laser facelift
De huid van je gezicht en hals wordt behandeld met een combinatie van technieken. Infrarood laserlicht wordt ingezet voor een betere doorbloeding en verhoging van de huidelasticiteit. De bipolaire radiofrequentie (RF) is er voor huidverstrakking, verhoging van de zuurstofopname en activering van de stofwisseling. Een vacuüm mobiliseert het weefsel en geeft een diepe massage die afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. De hele procedure is ontwikkeld om rimpeltjes en lijntjes in het gezicht langdurig te vervagen en de huid te verfrissen en te verstrakken.


Lichaamsbehandelingen 

Cryolipolyse
Keuze uit 4 zones.Hyperpigmentatie 

Kalknagel behandeling 


Definitief ontharen, pijnloos en veilig met de Triple Wave Diode Laser

De Triple Wave is een van de meest geavanceerde laserdiode machines in zijn klasse. Dit hypermoderne apparaat is extra effectief voor vrijwel alle te behandelen huid - en haartypen. Dit doet het snel en nagenoeg pijnloos met de -4 graden gekoelde icekop.

 

De Triple Wave is extra effectief bij zeer licht gekleurde haren en de stuggere zeer donkere haren.


Multideal: 6 behandelingen
Pakket S €99,-        (kin, bovenlip etc.)
Pakket M €149,-     (oksels)
Pakket L €199,-      (volledige bikini)
Pakket XL €349,-    (onderbenen)


Massages 

Ontspanningsmassage 


Deluxe massage


Cuppingsmassage